8 topp finanspodcaster jeg hører på

Det er en stor strøm nyheter relatert til finans slik at det vil ta store deler av dagen om man skal bruke tid på å lese alle aviser og nettsteder som skriver om finansrelaterte hendelser.

Det jeg liker med podcaster er at de velger ut hva som de mener er viktig og tar seg god tid til å dekke disse temaene.

En annen ting som gjør at jeg liker podcaster er at jeg ikke liker å lese. Da føler jeg ofte at jeg heller kan jobbe. En podcast derimot kan jeg høre på mens jeg går tur og slå to fluer i en smekk 🙂

Her er mine favoritter:

  • Markedspuls (Norsk) – Med stjerneanalytiker Roger Berntsen og investeringsøkonomen Mads Johannesen. Markedspuls inngår som et ukentlig segment i Pengepodden. Markedspulsepisodene er iallefall inkludert i Spotify under Pengepodden. Vær obs på at disse episodene kanskje ikke er iunkludert alle steder podcaster finnes.
  • Tid er Penger (Norsk) – Med stjernetrader Peter Warren. Ny episode annenhver uke. En episode varer mellom 1 og 2 timer.
  • Invest Like the Best (Engelsk) – Selv om de andre podcastene i denne listen er skikkelig bra, er kanskje denne min favoritt. Her toucher de mye innom oppstart og det å drive et firma med suksess. Stadig nye episoder med nye gjester som blir intervjuet.
  • The Peter Schiff Show (Engelsk) – Peter Schiff er alltid negativ til markedet og alltid positiv til gull og sølv, men jeg synes han snakker mye fornuft. Anbefaler å slutte å høre på podcasten dersom han begynner å snakke om tilfeldige nyheter som ikke er finansrelaterte ettersom han har litt kontroversielle meninger og det er virkelig ikke hva han er ekspert på.
  • Veien Hit (Norsk) – Korte episoder med intervjuer av businessfolk.
  • InvestED (Engelsk) – Phil og Danielle Town snakker om det å investere som legendene Warren Buffet og Charlie Munger.
  • The Readback (Engelsk) – Pocast av finansavisen Barron’s. Korte velproduserte episoder som tar for seg forskjellige finansrelaterte temaer.
  • Ledger Cast (Engelsk) – Super podcast om Bitcoin og crypto trading.

Ps. Alle disse podcastene finner du blant annet på Spotify.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.